1 / 24

Silk Road Hotel

Georgien, Georgien

Om Tbilisi

I Tbilisi hittar du Silk Road Hotel en fem minuters bilfärd från ExpoGeorgia och Tbilisi Sea. Detta hotell ligger 4,9 km från Akhmetelis teater och 5,2 km från Gino Paradise Tbilisi. Känn dig som hemma i ett av de 17 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har badkar eller dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns vattenkokare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tbilisi Sea - 2,3 km
ExpoGeorgia - 3,3 km
Akhmetelis teater - 4,8 km
Gino Paradise Tbilisi - 4,9 km
Boris Paitjadze-stadion - 5,8 km
Mushthaidi Garden - 6,4 km
Besleti-bron - 6,9 km
Tbilisi Sports Palace - 6,9 km
Casino Adjara - 7 km
Chateau Mukhrani - 7,5 km
Hjältarnas torg - 7,6 km
Marjanishvili-teatern - 7,9 km
Tbilisi Circus - 8 km
Wine Factory N1 - 8,2 km
Hippodromparken - 8,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Tbilisi (TBS-Tbilisi Intl.) - 23,2 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.00.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: GEL 10 för vuxna och GEL 10 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Om visum krävs för inresa i landet kan ditt boende i vissa fall hjälpa dig med de dokument som krävs för att erhålla ett. Mer information får du genom att kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Boendet kan ta ut en avgift för denna tjänst, även om du skulle avboka. Alla arrangemang görs direkt mellan dig och boendet.

Karta Silk Road Hotel

Adress

Tbilisi Tbilisi

GPS: N 41.76194 E 44.79033

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare