1 / 100

Om Thap Sakae

I Thap Sakae ligger Sunshine Paradise Resort vid havet, en tio minuters bilfärd från både Thang Sai strand och Wat Tang Sai-templet. Detta hotell vid stranden ligger 11 km från Ban Krood Beach och 13,2 km från Thap Sakae strand. Känn dig som hemma i ett av de 44 luftkonditionerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med bidéer och tofflor. På rummet finns skrivbordsstolar. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Thang Sai strand - 3,1 km
Wat Tang Sai-templet - 7,4 km
Ban Krood Beach - 11 km
Thap Sakae strand - 13,2 km
Don Samrans strand - 18,3 km
Huai Yangs vattenfall och nationalpark - 21,2 km
Surins strand - 26 km
Nopparat Tharas strand - 26,3 km
Bo Thong Langs vik - 30,9 km
Wat Khao Tham Ma Rong - 31,2 km
Khao Ma Rong Cave - 31,8 km
Suan Luangs strand - 32,5 km
Huai Yangs vattenfall - 33,6 km
Princess Mother Memorial Park - 35,2 km
Hat Wanakorn nationalpark - 37,2 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i Thap Sakae? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 80 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Njut av den privata stranden och få tillgång till utomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och utomhusgrill. Både middag och Special Buffet Dinner serveras på deras restaurang, som specialiserar sig på internationell gastronomi. Du kan även beställa snacks på deras kafé eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 09.30.
  • Avgift för komplett frukost: THB 400 för vuxna och THB 200 för barn
  • Avgift för flygtransfer: THB 5500.00 per fordon (tur och retur)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Det totala rumspris som visas för den 31 december inkluderar avgiften för en obligatorisk galamiddag på nyårsaftonen
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Vid incheckning måste gäster uppvisa bevis om fullständig vaccination mot covid-19.
  • Kravet om vaccinationsbevis mot covid-19 gäller för samtliga gäster från 18 år; gäster måste ha genomgått fullständig vaccination minst 3 dagar före incheckning.

Karta över Sunshine Paradise Resort

Adress

Sunshine Paradise Resort

Thap Sakae, Thailand

N 11.415681 E 99.595727

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare