1 / 100

Mount Juliet Estate, Autograph Collection

Kilkenny, Irland

Om Thomastown

I Thomastown ligger Mount Juliet Estate, Autograph Collection på flodpromenaden, en 1 minuters bilfärd från Mount Juliet Golf Course och 5 minuter från Jerpoint Abbey. Detta hotell med lyxprofil ligger 16,7 km från Woodstock House and Gardens och 17,3 km från Kilkenny Castle. Känn dig som hemma i ett av de 32 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, lyxtoalettartiklar och badrockar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Mount Juliet Golf Course - 0,2 km
Jerpoint Park - 3,2 km
Jerpoint Abbey - 3,9 km
Capuchin Friary - 5,7 km
Kells Priory - 6,6 km
Grennan Castle - 6,7 km
Kilree High Cross - 8,8 km
Kilree Round Tower - 8,9 km
Woodstock Estate - 15,4 km
Callan Golf Club - 15,5 km
Kilkenny Golf Club - 16,5 km
The Watershed - 16,6 km
Woodstock House and Gardens - 16,7 km
National Craft Gallery - 17,3 km
Kilkenny Castle - 17,3 km

Mount Juliet Estate, Autograph Collection rekommenderar att du använder flygplatsen Waterford (WAT) - 51,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Detta hotell har 5 konferensrum för olika typer av möten och events. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och ansiktsbehandlingar. Här finns tillgång till både golfbana, gym och inomhuspool. Detta hotell i georgiansk stil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Detta hotell har 2 restauranger som serverar bra mat, som till exempel Lady Helen. Du kan också välja att lata dig på rummet med rumsservice dygnet runt. Koppla av med en drink på en av boendets 4 barer/lounger. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) står för den officiella stjärngraderingen av boenden i Irland. Hotel har fått 5 stars.
  • Avgift för kontinental frukost: EUR 16 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för extrasäng: EUR 75.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.00 och 21.00.
  • Gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.

Karta över Mount Juliet Estate, Autograph Collection

Adress

Mount Juliet Estate, Autograph Collection

Thomastown, Irland

N 52.526343 E -7.189584

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare