1 / 71

Om Tias

Apartamentos Aloe ligger i Tías nära stranden, en tio minuters bilfärd från både Playa Pocillos och Puerto del Carmen Beach. Detta lägenhetshotell ligger 30,8 km från Playa Blanca och 27,3 km från Marina Rubicon. Känn dig som hemma i ett av de 28 rummen som har kök med kylskåp och ugn. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 21-tums LCD-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns värdeförvaringsskåp och separata sittutrymmen. Städning erbjuds varje vecka. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Puerto del Carmen Beach - 0,8 km
Gran Casino de Lanzarote - 0,9 km
La Peñita - 1,2 km
Playa El Barranquillo - 1,6 km
Playa Pocillos - 1,8 km
Timanfaya Sub - 2 km
Lanzarote Golf Resort - 2,2 km
Centro Deportivo Fariones - 2,2 km
Playa Chica - 2,5 km
Playa de Matagorda - 3,3 km
Casa Museo José Saramago - 3,8 km
Lanzarotes stränder - 4,5 km
Playa de Matagorda - 9,1 km
Playa de Guasimeta - 9,2 km
Deilands köpcenter - 9,3 km

Apartamentos Aloe rekommenderar att du använder flygplatsen Arrecife (ACE-Lanzarote) - 8,6 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster.
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över Apartamentos Aloe

Adress

Apartamentos Aloe

Tias, Spanien

N 28.923994 E -13.652446

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare