1 / 35

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Tifton

Om Tifton

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Tifton ligger i Tifton i affärskvarteren, 42,4 km från Horse Creek Winery. Detta hotell ligger 2,5 km från Tift Theatre och 2,9 km från Tifton Museum of Arts and Heritage. Känn dig som hemma i ett av de 93 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord, kaffe- och tebryggare och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tift Theatre - 2,8 km
Georgia Museum of Agriculture and Historic Village - 2,9 km
Tifton Museum of Arts and Heritage - 3,1 km
Fulwood Park - 3,8 km
Ole Engine 100 - 32 km
World's Largest Peanut - 34,1 km
Worth County Hospital - 34,3 km
Jefferson Davis Memorial Historic Site - 34,3 km
Ashburn City Hall - 34,5 km
Turner County Superior Court House - 34,8 km
Crime and Punishment Museum - 34,8 km
Factory Stores at Adel - 36,8 km
Cook Medical Center - 37,4 km
Reed Bingham State Park - 38 km
Cook County Chamber of Commerce - 38,1 km

Den största flygplatsen i närheten är Albany, GA (ABY-Southwest Georgia Regional) - 72,2 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och hiss. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds utomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi och varuautomat. Här erbjuds en gratis frukost att ta med dagligen mellan 06.30 och 09.30.
  • Avgift för husdjur: USD 25.00 per boende per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och munskydd krävs i allmänna områden för ovaccinerade gäster.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över La Quinta Inn & Suites by Wyndham Tifton

Adress

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Tifton

Tifton, Georgia, USA

N 31.449787 E -83.53315

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare