1 / 48

Om Torrecaballeros

En platt-tv med digitalkanaler står för underhållningen, och gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Det privata badrummet med åtskilt badkar och dusch har gratis toalettartiklar och hårtork. Bekvämligheter som ingår är värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning sker dagligen. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig på begäran), och avgiftsfri parkering finns på plats. Du får tillgång till utomhuspool, bastu och fitnesscenter. Detta boende har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer).

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Hotel El Rancho

Adress

Hotel El Rancho

Torrecaballeros, Spanien

N 40.995742 E -4.02382

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare