1 / 40

The Amaya Resort Kolkata NH6

Kolkata-Calcutta, Indien

Om Uluberiya

The Amaya Resort Kolkata NH6 ligger i Uluberiya, en 11 minuters bilfärd från Damodar River. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 39,8 km från Victoria Memorial och 40,3 km från New Market. Känn dig som hemma i ett av de 86 luftkonditionerade rummen med minibarer och LED-tv. Sängen har duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Damodar River - 11,1 km
Botanisk trädgård - 31,7 km
Santragachi Jheel - 31,7 km
Princep Ghat - 38,9 km
Fort William - 39 km
Nandan - 39,1 km
Howrah Bridge - 39,1 km
Belur Math Shrine - 39,1 km
Alipore Zoo - 39,2 km
S:t Pauls katedral - 39,4 km
Asiatic Society - 39,5 km
Bhawanipore Cemetery - 39,5 km
East Bengal Ground - 39,6 km
Birla Planetarium - 39,7 km
Camac Street - 39,8 km

Den största flygplatsen i närheten är Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 53,2 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. På viva, deras restaurang vid poolen, kan du beundra utsikten över poolen. Föredrar du att stanna på rummet erbjuds även rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 750 för vuxna och INR 375 för barn
  • Avgift för extrasäng: INR 1500.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Gratis wi-fi på rummet (max enheter: 2). Wi-fi i allmänna utrymmen är också gratis (max enheter: 2).

Karta över The Amaya Resort Kolkata NH6

Adress

The Amaya Resort Kolkata NH6

Uluberiya, Indien

N 22.478391 E 88.062186

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare