1 / 54

Om Vänersborg

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och strykutrustning kan fås på begäran. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även bröllopstjänster, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Hotell Hehrne

Adress

Hotell Hehrne

Vänersborg, Sverige

N 58.34004 E 12.35972

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare