1 / 60

Om Vila Nova de Famalicao

Moutados ligger centralt i Vila Nova de Famalicao, en kvarts bilfärd från både Municipal Museum Abbot Pedrosa och Santa Cristina Coutos kyrka. Detta hotell ligger 14,4 km från Rabadaparken och 17,7 km från Cividade de Bagunte (arkeologisk utgrävningsplats). Känn dig som hemma i ett av de 40 luftkonditionerade rummen med minibarer och espressobryggare. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 32-tums smart-tv med digitalkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Municipal Museum Abbot Pedrosa - 11,9 km
Rabadaparken - 14,4 km
Santa Cristina Coutos kyrka - 16,3 km
Cividade de Bagunte (arkeologisk utgrävningsplats) - 17,7 km
The Good Feeling - 19,4 km
Aviosoparken - 20 km
Barcelos arkeologiska museum - 20,7 km
Museu de Olaria - 21,1 km
Altice Forum - 21,1 km
Medinamuseet - 21,5 km
Pius XII-museet - 21,5 km
Museu Dom Diogo de Sousa - 21,6 km
D. Diogo de Sousa-museet - 21,6 km
Feira de Barcelos - 21,6 km
Templo do Bom Jesus da Cruz - 21,6 km

Moutados rekommenderar att du använder flygplatsen Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) - 34,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Planerar du ett event i Vila Nova de Famalicao? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 400 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift. Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell har även bröllopstjänster och gemensamt vardagsrum. Hotellets gäster kan avnjuta en middag på Restaurante Moutados eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 15.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Byggnadsarbete pågår i en intilliggande byggnad och oljud därifrån kan förekomma.
  • Gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.

Karta över Moutados

Adress

Moutados

Vila Nova de Famalicao, Portugal

N 41.41507 E -8.503522

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare