1 / 39

Eagle Camp Mida Creek

Kenya, Kenya

Om Watamu

Eagle Camp Mida Creek ligger i Watamu vid havet, en fem minuters bilfärd från både Arabu Sokoke-skogen och Mida Creek. Detta pensionat vid stranden ligger 14,7 km från Watamu Beach och 8,3 km från Gedi-ruinerna. Känn dig som hemma i ett av de 4 rummen. Rummen har privata balkonger/terrasser. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns fläktar. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Arabu Sokoke-skogen - 0,9 km
Mida Creek - 2 km
Gedi-ruinerna - 8,3 km
Prawn Lake - 13,6 km
Watamu Beach - 14,7 km
Watamu Marine National Park - 17,2 km
Portuguese Chapel - 23,8 km
Malindi-stranden - 23,8 km
Silversands Beach - 24,2 km
Vasco da Gama Pillar - 24,3 km
Marinpark - 27,4 km
Pwani University - 37 km
St. Patrick's Catholic Church - 37,7 km
Kilifi Bridge - 38 km
Mambrui Beach - 39,1 km

Den största flygplatsen i närheten är Malindi (MYD) - 20,4 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här får du tillgång tilll fitnesscenter och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även barnpassning mot en avgift, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och ett picknickområde. Du kan stilla din aptit på detta pensionats restaurang som serverar lunch och middag. Vill du hellre mysa på rummet har du dessutom tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: KES 500 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: KES 4000.00 per fordon (tur och retur)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Eagle Camp Mida Creek

Adress

Eagle Camp Mida Creek

Watamu, Kenya

N -3.324267 E 39.954945

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare