1 / 100

Spring Posh Roadsun International Hotel & Resort

Vancouver, Kanada

Om Zhangjiajie

I Zhangjiajie ligger Spring Posh Roadsun International Hotel & Resort vid vattnet, en tio minuters bilfärd från Gula drakens grotta och Zhangjiajie Grand Canyon. Detta hotell ligger i samma region som både Wulingyuan Scenic Reserve och Sea of Clouds. Känn dig som hemma i ett av de 184 luftkonditionerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och vattenkokare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area - 1,5 km
Gula drakens grotta - 5,4 km
Zhangjiajie Grand Canyon - 9,6 km
Xiaohe Rock Patch - 23,2 km
Zhangshuta Site - 27,4 km
Chabei Spring - 31,5 km
Yuhuangdong Grotto - 46,1 km
Zhangjiajie National Forest Park - 46,1 km
Guanyin Cave Scenic Resort - 46,4 km
Puguang Temple - 49,2 km
Wǔlíngyuán - 49,4 km

Spring Posh Roadsun International Hotel & Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Zhangjiajie (DYG) - 49,2 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll karaoke och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang 路上餐吧, som specialiserar sig på lokala och internationella rätter. Du kan även äta gott på deras kafé eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för komplett frukost: CNY 68 för vuxna och CNY 68 för barn
  • Avgift för extrasäng: CNY 150.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Spring Posh Roadsun International Hotel & Resort

Adress

Spring Posh Roadsun International Hotel & Resort

Zhangjiajie, Kina

N 29.390381 E 110.641948

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare