1 / 71

City-Hotel Ochsen

Zurich, Schweiz

Om Zug

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Badrum med badkar och dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift (tillgänglig dygnet runt). Här har du tillgång till fritidsnöjen som bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

  • Husdjur tillåts endast i rum avsedda för rökare och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information om detta finns i avsnittet om avgifter). Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Vid incheckning måste gäster uppvisa antingen negativt covid-19-testresultat eller dokument som bevisar fullständig vaccination mot covid-19.

Karta över City-Hotel Ochsen

Adress

City-Hotel Ochsen

Zug, Schweiz

N 47.16608 E 8.51615

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare