1 / 43

Hotel Rosengarten

Kassel, Tyskland

Om Zweibrücken

I Zweibrücken ligger Hotel Rosengarten , en 1 minuters bilfärd från Europas Rosengarten och 6 minuters bilfärd från Zweibrücken Fashion Outlet. Detta hotell ligger 8,2 km från Romerskt museum och 11,7 km från Hornbachs kloster. Känn dig som hemma i ett av de 45 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och gratis flaskvatten. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Europas Rosengarten - 0,5 km
Zweibrücken Fashion Outlet - 3,8 km
Romerskt museum - 8,2 km
Saarland University Hospital - 10,4 km
Hornbachs kloster - 11,7 km
Hornbachs stadsport - 11,7 km
Waldstadion - 11,8 km
Turnverein Hornbach (idrottsförening) - 12 km
Casino Homburg - 12,1 km
Parc naturel régional des Vosges du Nord (nationalpark) - 12,2 km
Burgruine Homburg - 16,4 km
Schlossbergs grottor - 16,5 km
Ellenfeldstadion - 20,7 km
Saarschleife - 22,8 km
Völklinger Hütte - 22,8 km

Den största flygplatsen i närheten är Saarbrücken (SCN) - 33,8 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även hjälp med bokning av biljetter och guidade turer, ett picknickområde och bankettsal. Hotellets gäster kan avnjuta en middag på NOA Restaurant, beställa snacks på deras kafé eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.
  • Avgift för husdjur: EUR 12 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 5.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 6 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Hotel Rosengarten

Adress

Hotel Rosengarten

Zweibrücken, Tyskland

N 49.25259 E 7.37552

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare