ABBA Voyage London

Res till fantastiska London och se ABBA Voyage - en spektakulär ABBA-konsert med banbrytande teknik, i den nya, specialbyggda ABBA-arenan. Popgruppens virtuella avatarer, "ABBAtarerna", tar plats på scen med några av de mest älskade ABBA-låtarna som någonsin skrivits. En otrolig upplevelse för alla som älskar Abba. Hos Sembo kan du boka hela ABBA-paketet: flyg, hotell och biljetter till att se ABBA-showen i London.

ABBA Voyage London

Upplev ABBA Voyage i London

Showen ABBA Voyage i London är en imponerande och banbrytande konsertupplevelse som väcker ABBA:s tidlösa musik till liv på ett helt nytt sätt. Upplev de ikoniska svenska popstjärnorna som aldrig förr i en innovativ digital konsert som kombinerar liveframträdanden med banbrytande teknik.

ABBA Arena i London

Showen kommer att äga rum i den specialbyggda arenan ABBA Arena i Queen Elizabeth Olympic Park i London. Denna moderna och imponerande arena är utformad för att leverera en sensationell visuell och ljudmässig upplevelse som verkligen får ABBAs musik att lysa.

"Abbatarer" tar plats på scen

ABBA Voyage presenterar digitala avatarer av Agnetha, Björn, Benny och Anni-Frid som står på scen. Dessa "ABBAtars" har skapats genom ett nära samarbete mellan popgruppen och ett team av specialister som har arbetat för att fånga bandets energi och karisma. Showen är en fascinerande resa genom ABBAs största hits, ackompanjerad av ett liveband, fantastiska ljuseffekter och hisnande scenografi.

De största ABBA-hitsen

Konserten innehåller ett antal av ABBA:s mest älskade låtar, bland annat "Dancing Queen", "Mamma Mia" "Mamma Mia", "Waterloo" "Waterloo" och många fler. Varje låt är koreograferad och iscensatt med en unik visuell berättelse som gör varje föreställning till en magisk upplevelse.

Praktisk information

  • Plats: ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, London.
  • Längd: Cirka 90 minuter utan paus.
  • Transport: Om du köper din biljett via Sembo får du en unik upplevelse även vid transporten till arenan. Du blir upphämtad i en speciell ABBA Voyage-buss och festen börjar på bussen. Du kan hoppa över kön när du kommer fram till arenan.
  • Biljetter: Biljetter kan köpas direkt från Sembo när du bokar din vistelse i London. Välj mellan sittplatsbiljetter eller biljetter där du har tillgång till dansgolvet. Kom ihåg att boka i god tid eftersom showen är mycket populär.

Planera hela din resa till London

Gör din ABBA Voyage-upplevelse ännu mer speciell genom att utforska London. Kombinera konserten med besök på några av stadens ikoniska sevärdheter som Tower of London, British Museum och Buckingham Palace. London erbjuder också shopping i världsklass, utsökta restauranger och charmiga teatrar.

Boka din ABBA-resa med Sembo

Gör dig redo för en oförglömlig kväll med musik, magi och nostalgi och se ABBA Voyage i en av Europas mest livliga städer, London. Bygg och boka din vistelse inklusive flyg och biljetter och kliv in i en värld där det förflutna möter framtiden i en hyllning till en av popmusikens största legender.

London inklusive hotell, flyg och upplevelser

Anpassa din resa så att den passar dig! Du kan ändra flygplats, lägga till extra nätter, byta hotell eller lägga till aktiviteter

Populära hotell

Inspiration, tips och information om London
London: Vad man kan se och göra
20+ upplevelser och sevärdheter i London du inte får missa
Bästa sätten att ta sig till centrala London från flygplatsen
De snabbaste och billigaste alternativen för att ta sig till stadens centrum.
Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare