Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Skidresor 2022

Boka din nästa skidresa till Alperna eller fjällen
LÄS MER

Skidresor 2022

Boka din nästa skidresa till Alperna eller fjällen
Skidresort
Skidresort

Skidresor 2023/2024

Boka skidresa till fjällen i Sverige och Norge eller Alperna i Österrike, Italien eller Frankrike. Välj mellan hotell, lägenhet och stuga.

Boka skidresan nu, betala i april 2024 | Boka din resa hos oss och delbetala till 0% ränta!

Skidresor för alla smaker!

En perfekt skidresa bjuder på mysiga skidstugor och hotell, fantastisk snö och vinterkul med nära och kära. Känn pisternas rusning, hör ljudet av skidorna som glider över den nyfallna snön och koppla sedan av i idylliska vinterlandskap efter en rolig dag med mycket frisk luft och aktiviteter för alla.

En skidsemester är en härlig upplevelse för både barn och vuxna. Oavsett om skidsemestern går till SverigesNorges fjäll eller Alpernas ikoniska sluttningar har alla resmål sin egen unika charm. Välkommen att boka din skidresa med oss på Sembo!

Skidsemester i Norge

I Norge kan du njuta av den rena, friska luften och susa nerför bergssidan på underbara skidorter som t.ex Trysil, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Geilo eller Norefjell.

Skidsemester i Sverige

I Sverige kan du utforska backarna omgivna av charmiga stugor och inbjudande torg. Efter en lång dags skidåkning kan du värma dig framför brasan och njuta av den mysiga atmosfären som Sverige är känt för. I Sverige hittar du underbara resmål som Sälen, Kläppen, Branäs, Stöten och Idre Fjäll. Oavsett om du vill bo på hotell, stuga eller lägenhet så har vi något för alla smaker för en skidsemester i Sverige och Norge. Vill du att pisten ska ligga precis utanför dörren, så att du slipper krångliga transporter och bogsering? Det får man i stugor med ski in/out.

Skidsemester i Alperna 

Och så finns det Alperna, den ultimata destinationen för skid-entusiaster över hela världen. Med pister som slingrar sig nerför bergssidorna kan du hitta utmaningar för både nybörjare och erfarna skidåkare. I Alperna kan du bo på de österrikiska skidorterna som t.ex Saalbach, St. Anton, Zell am See och Bad Gastein, som alla är platser som andas alpint mys, vackra vyer och en fantastisk atmosfär. Du kan också bo i de franska alperna där skiddestinationer som Chamonix, Avoriaz, Val Thorens och Meribel lockar med fantastiska pister och varierad skidåkning för alla nivåer. Eller njut av de italienska alperna, där skidorterna som t.ex Madonna de Campiglio, Canazei, Val Gardena och Livigno erbjuder familjevänlig skidåkning och vackra berg kryddade med italienska matupplevelser.

Oavsett om du väljer Norge, Sverige eller Alperna som din nästa skidsemesterdestination går skidglädjen långt bortom snö och pister. Det handlar om att känna naturens krafter, utforska dess gränser och omfamna de ögonblick som tar andan ur dig.

Så packa dina skidor eller snowboard, ge dig ut på en resa full av äventyr och skapa minnen som varar livet ut. Boka idag och se fram emot att leka i snön med familj eller vänner.