SKIDSEMESTER I
FRANKRIKE

En sann dröm för varje skidåkare.

Frankrike erbjuder oslagbar skidåkning i välordnade skidsystem med hisnande fallhöjder.
Läs mer...

Våra orter har något att erbjuda till alla typer av skidåkare. Här hittar du långa och breda pister som passar våra barnfamiljer och områden som passar dig som vill ha det lilla extra med större utmaningar. Efter en lång dag i pisterna så kan det vara skönt att koppla av i byarnas trevliga restauranger och barer med god mat, fransk atmosfär och stämning.

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.