BILSEMESTER

Ta bilen på semester i Europa
Låt dig inspireras - läs våra sköna bilsemesterförslag

Bilsemester

Ta bilen och upplev Europa från vägarna. Stanna till där du och din familj vill pausa eller stanna för natten på ett romantiskt Bed & Breakfast. På en bilsemester kan ni bila genom Europa mot ert slutmål, kanske ett semesterboende i Kroatien eller på Franska Rivieran, och uppleva tusentals saker på vägen. Stanna till på Disneyland® Paris i Frankrike och låt barnen träffa Musse och Mimmi eller ta ett kort badäventyr på vattenlanden Weissenhäuser Strand och Lalandia. Ta bilen till Italien, Tyskland och Spanien och upptäck allt som finns att se på vägen!

Ta hjälp av vår Routeplanner  för att planera er rutt för bilsemestern!

 

Läs mer...

Bilsemester i Europa är det bästa som finns!

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.