1 / 69

Bjørnfjell Mountain Lodge

Alta, Norge

Om Alta

Bjørnfjell Mountain Lodge ligger i Alta och placerar dig 0,1 km från SarvesAlta Alpinsenter och 20,1 km från Northern Lights katedral. Denna stuga med möjlighet till skidåkning ligger 21,3 km från Altas kyrka och 24 km från Hällristningarna i Alta. Känn dig som hemma i ett av de 20 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrum med dusch, hårtorkar och tofflor. På rummet finns strykjärn/strykbräda och mörkläggningsgardiner. Städning erbjuds på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

SarvesAlta Alpinsenter - 0,1 km
Elvebakken Church - 15,2 km
Boazo Sami Siida - 17,3 km
Northern Lights katedral - 20,1 km
Alta Tourist Information - 20,4 km
Altas kyrka - 21,3 km
Hällristningarna i Alta - 24 km
Altamuseet - 24,1 km
Kafjord Church - 36,1 km
Talvik Church - 48,4 km

Bjørnfjell Mountain Lodge rekommenderar att du använder flygplatsen Alta (ALF) - 16,8 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig på begäran), och avgiftsfri parkering finns på plats. Skäm bort dig själv med ett besök på deras fullständiga spa. På denna stuga erbjuds gäster ski-in/ski-out och både bubbelpool och bastu. Denna stuga har även gratis wi-fi, ett picknickområde och utomhusgrill. Du kan äta på stugans restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 08.00 och 10.00 och på helger mellan 08.00 och 10.30 mot en avgift.
  • Avgift för flygtransfer: NOK 300 per person (enkel resa)
  • Avgift för flygplatstransport per barn: NOK 300 (enkel resa), (upp till 12 år)
  • Avgift för husdjur: NOK 500 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Bjørnfjell Mountain Lodge

Adress

Bjørnfjell Mountain Lodge

Alta, Norge

N 70.03495 E 23.53647

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare