Våra resmål » Norge
Norge

Norge

Norge är mer än fjäll och skidsemester!

Sök och boka resa

search

Norge

Norge, det vackra landet med många fjordar och fjäll. Men Norge har så mycket mer att erbjuda! Vi erbjuder dig ett Norge året runt. Självklart är skidresor till Norge de många först och främst tänker på men varför inte besöka Norge på en bilsemster under sommaren.

En resa till Norge är under vår, sommar och höst nästan ett måste. Dess fjordar är en upplevelse i sig, du hittar bland annat världens längsta fjord, Sognefjord, en av de vackraste fjordarna, Geirangerfjord och Nærøyfjord som finns med på Unescos Världsarvslista. Norges alla fjäll bjuder på fantastiska vyer och Norge är faktiskt det land i Europa som har tätast mellan bergstoppar på över 2000 meter. Norge är som gjort för bilsemester! Vackrare vägar är svårt att hitta. Du utforskar Norge absolut bäst genom resa med bil. Varför inte börja i Oslo och sedan sakta utforska landet genom en bilresa. Vi erbjuder hotell, lägenheter och semesterhus. Att bo i eget hus på fjället är en upplevelse i sig. Du kommer aldrig närmare naturen. Vi har boende i eget hus i nästan alla område i Norge. Föredrar du att bo utanför städerna rekommenderar vi gärna högfjällshotell. Här finns många olika paket med eller utan middagar. I storstäderna har vi ett stort och varierat utbud av hotell och lägenheter.

För den aktiva semesterfiraren är Norge det ultimata resmålet. Här kan du välja mellan alla olika sorts aktiviteter som bergsklättring, forsränning, fjällvandring, valsafari, fiske och mycket mer. Flera högfjällshotell erbjuder aktiva familjer på olika aktiviteter. Flera av våra hotell och lägenheter erbjuder fina rabatter till barn och ungdomar på boende. Vissa hotell erbjuder barn att stanna helt gratis. Är ni en stor familj, släkt eller gäng som skall i väg kanske eget hus är något för er?

Norge huvudstad, Oslo får du inte missa med sina trevliga shoppingstråk, sitt stora utbud av restauranger och caféer och alla kulturella upplevelser. Varför inte en weekend i Oslo?

Vinter Norge har ett stort utbud. Vi har ett stort vinterprogram och kan erbjuda dig en skidresa du inte blir besviken på. Trysil, Geilo, Skeikampen, Rjukan och Hafjell är bara några av våra favoritdestinationer för skidresan. Oavsett vilken skidresa du söker så har vi med all säkerhet något som passar just för dig. Även om vi tycker att bästa sättet att resa till Norge är genom bilsemester så finns det självklart möljighetet att ta både flyg och tåg.

Läs mer

Dölj

Visa karta