1 / 26

Brian Head Lodge

Le Mans, Frankrike

Om Brian Head

Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och gratis dagstidningar i lobbyn. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och kroppsbehandlingar. Efter en dag i skidbacken erbjuds utomhuspool och inomhuspool. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Den kostnadsfria skidbussen gör det enkelt för dig att ta dig till skidbackarna. Brian Head Lodge har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras livsmedelsaffär/närbutik. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

  • Barn bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Brian Head Lodge

Adress

Brian Head Lodge

Brian Head, Utah, USA

N 37.705256 E -112.850484

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare