1 / 45

Kleinkaap Boutique Hotel

Pretoria, Sydafrika

Om Centurion

I Centurion ligger Kleinkaap Boutique Hotel i affärskvarteren, en fem minuters bilfärd från både Netcare Unitas Hospital och Centurion Mall. Detta hotell med exklusiv profil ligger 4,2 km från SuperSport Park och 4,5 km från Centurion Theatre. Känn dig som hemma i ett av de 34 individuellt inredda rummen med kylskåp och LED-tv. Sängen har Select Comfort-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Centurion Mall - 2,7 km
Netcare Unitas Hospital - 2,9 km
SuperSport Park - 3,8 km
Centurion Theatre - 4,5 km
Groenkloof Nature Reserve - 5,8 km
Smuts House Museum - 9,3 km
Jan Smuts Museum - 9,5 km
Voortrekker Monument - 9,7 km
South African Mint Company - 10,1 km
Fort Klapperkop Heritage Site - 10,9 km
Irene Village Shopping Center - 10,9 km
Belgiska ambassaden - 11,1 km
Breytenbach Theatre - 11,1 km
UNISA - 11,2 km
Freedom Park Heritage Site and Museum - 11,3 km

Närmaste flygplatser är:
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 41,4 km
Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 51,9 km

Rekommenderad flygplats för Kleinkaap Boutique Hotel är Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, limousine- och taxibokning och gratis dagstidningar i lobbyn. Planerar du ett event i Centurion? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 400 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 7 mötesrum. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift (tillgänglig dygnet runt). Här erbjuds ett dygnet runt-öppet gym och utomhuspool. Detta hotell i kolonial stil har även conciergetjänster, en frisersalong och bröllopstjänster. Planerar du en dag på en närliggande nöjespark tar du dig enkelt dit med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan äta gott och beundra utsikten över trädgården på The 16th Lintel, en restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med en drink på en av boendets 2 barer/lounger. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar.
  • Avgift för flygtransfer: ZAR 440.00 per person (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 3 barn bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Kleinkaap Boutique Hotel

Adress

Kleinkaap Boutique Hotel

Centurion, Sydafrika

N -25.841081 E 28.177349

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare