1 / 52

River Meadow Manor

Pretoria, Sydafrika

Om Centurion

River Meadow Manor ligger i Centurion i ett historiskt område, en fem minuters promenad från både Smuts House Museum och Jan Smuts Museum. Detta pensionat med exklusiv profil ligger 4,8 km från Rietvlei naturreservat och 5,1 km från Irene Village Shopping Center. Känn dig som hemma i ett av de 28 luftkonditionerade rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. På rummet finns värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Smuts House Museum - 0,2 km
Jan Smuts Museum - 0,3 km
Rietvlei naturreservat - 4,8 km
Irene Village Shopping Center - 5,1 km
Centurion Theatre - 6,3 km
SuperSport Park - 8,4 km
Netcare Unitas Hospital - 8,8 km
Centurion Mall - 8,9 km
Groenkloof Nature Reserve - 9,7 km
Rietvlei Dam - 9,8 km
Mediclinic Midstream - 10,7 km
South African Mint Company - 13,7 km
Moreleta Kloof Nature Reserve - 14,4 km
Menlyn Park - 14,5 km
Woodhill Golf Estate - 14,6 km

Närmaste flygplatser är:
Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.) - 38,9 km
Johannesburg (HLA-Lanseria) - 45,1 km

Rekommenderad flygplats för River Meadow Manor är Johannesburg (JNB-O.R. Tambo Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och kemtvätt/tvättjänster. På detta pensionat erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt under begränsade tider och avgiftsfri parkering är tillgängligt på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som inomhuspool och fitnesscenter. Detta pensionat har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Gäster kan enkelt ta sig runt med boendets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 10 km. Du kan äta på pensionatets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 09.00. Gradering tillhandahålls av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA) – Sydafrikas officiella organisation för kvalitetsgraderingar.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: ZAR 210 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över River Meadow Manor

Adress

River Meadow Manor

Centurion, Sydafrika

N -25.89085 E 28.2311

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare