1 / 29

B&B Le Terrazze Boutique Hotel 2 Torino

Turin, Italien

Om Cirie

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, expressutcheckning och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Njut av utsikten från deras takterrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Detta bed and breakfast i medelhavsstil har även en souvenirbutik eller tidningskiosk, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. B&B Le Terrazze Boutique Hotel 2 Torino har en livsmedelsaffär/närbutik där gäster kan köpa nåt gott att äta. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Här erbjuds en gratis frukost med självservering på helger.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum. Gästerna kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över B&B Le Terrazze Boutique Hotel 2 Torino

Adress

B&B Le Terrazze Boutique Hotel 2 Torino

Cirie, Italien

N 45.23643112182617 E 7.595376014709473

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare