1 / 30

Blueberry Tourist Hotel

Davao, Filippinerna

Om Davao

I Davao-området Poblacion District ligger Blueberry Tourist Hotel, en tio minuters bilfärd från både SM City Davao och SM Lanang Premier. Detta hotell ligger 1 km från Ateneo de Davao University och 1 km från Gaisano Mall. Känn dig som hemma i ett av de 40 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och tofflor. Gäster erbjuds telefon och skrivbord, såväl som städning dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ateneo de Davao University - 0,9 km
Gaisano Mall - 1 km
Victoria Plaza - 1 km
Aldevinco Shopping Center - 1,1 km
Davao Doctors' Hospital - 1,3 km
Folkets park - 1,5 km
Abreeza Mall - 1,7 km
Sta. Ana Shrine - 1,8 km
Davaos stadshus - 1,8 km
Monument of Peace and Unity - 1,9 km
San Pedro-katedralen - 1,9 km
Ramon Magsaysay Park - 2,2 km
Mindanaos taoisttempel - 3,2 km
Davao Zorb Park - 3,4 km
Walk n' Water Ball Park - 3,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Davao (DVO-Francisco Bangoy Intl.) - 8,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Boendet har även en souvenirbutik eller tidningskiosk, en frisersalong och en tv i allmänt utrymme. Hotellets loungebar Jack Bar and Cafe serverar lunch, middag och brunch, men vill du lata dig ordentligt kan du koppla av på rummet med deras rumsservice dygnet runt. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 06.00 och 10.00.
  • Avgift för extrasäng: PHP 300 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, 12 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Blueberry Tourist Hotel

Adress

Blueberry Tourist Hotel

Davao, Filippinerna

N 7.079216 E 125.608592

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare