1 / 28

Om Dubai

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds utomhuspool, ångbastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Den kostnadsfria bussen tar dig till stranden eller shoppingcentret. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice dygnet runt. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • Extrasängar finns tillgängliga mot en tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Bil behövs för transport till och från detta boende.

Karta över ARMADA AVENUE HOTEL

Adress

ARMADA AVENUE HOTEL

Dubai, Förenade Arabemiraten

N 25.074958 E 55.144951

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare