1 / 34

Hotel Sol de Jávea

Javea, Spanien

Nära Jáveas strand

Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
Konferensrum
Spa
Parkering
Kaffebryggare
TV
Säkerhetsbox
Telefon
Solstolar
Hårtork
Minibar
Balkong
Terrass
Balkong eller terrass
Badkar eller dusch
Rökning tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Skrivbord
Företagsvänlig
Familjevänlig

Om Hotel Sol de Jávea

Hotel Sol de Jávea ligger i Javea bredvid en golfbana, en kort 1 minuters promenad från Bahía de Jávea och 8 minuter från Arenals strand. Detta hotell med exklusiv profil ligger 14 km från Marina de Dénia och 35,8 km från La Fossas strand. Känn dig som hemma i ett av de 54 luftkonditionerade rummen med minibarer och espressobryggare. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med lyxtoalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Bahía de Jávea - 0,1 km
Arenals strand - 0,7 km
Jáveas strand - 1 km
Jungfru Maria av Loreto-kyrkan - 1,9 km
Platja de la Grava - 2 km
Javeas hamn - 2,2 km
The Jávea Players - 2,5 km
San Bartolome-kyrkan - 2,7 km
Montgós naturpark - 2,8 km
Cala Tango - 3,3 km
Portitxol Beach - 4,7 km
Cala Portitxol - 5 km
Platja La Barraca - 7,5 km
Javea golfklubb - 8 km
Cabo de la Naos fyr - 8,5 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Javea? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 170 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Begränsad parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av terrassen. Detta hotell i medelhavsstil har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och gemensamt vardagsrum. Gäster kan enkelt ta sig till stranden med boendets strandbuss (avgift tillkommer). När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Koppla av med en drink på boendets bar, bar vid poolen eller en av 20 strandbarer. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.00 och 11.00.
  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 20.00.
  • Det totala rumspris som visas för den 24 december inkluderar avgiften för en obligatorisk galamiddag på julaftonen
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Sol de Jávea

Adress

Hotel Sol de Jávea

Avenida del Mediterráneo 180

03730

Javea, Spanien

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare