1 / 52

Villa Zukunft Babonsay

Bali, Indonesien

Om Karangasem

Villa Zukunft Babonsay ligger i Karangasem nära stranden, en kvarts bilfärd från både Amed Beach och Lipah Beach. Denna villa ligger 2,9 km från Jemeluk Viewpoint och 3,2 km från Ameds japanska skeppsvrak. Känn dig som hemma i ett av de 6 luftkonditionerade rummen som har kök med kylskåp och spishäll. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns skrivbord och separata sittutrymmen. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lipah Beach - 0,1 km
Jemeluk Viewpoint - 2,9 km
Ameds japanska skeppsvrak - 3,2 km
Amed Beach - 3,3 km
Jemeluk Beach - 3,3 km
Amed - 5,7 km
Tulamben strand - 15,8 km
Pura Dalem Desa Adat Batudawa - 16,2 km
USS Liberty Shipwreck - 17,2 km
Lempuyang Temple - 18,8 km
Water Palace of Tirtagangga - 20,2 km
Segara Temple - 20,7 km
Boga Wreck - 20,8 km
Lempuyang Luhur-templet - 21,6 km
Gerobong Temple - 23,3 km

Villa Zukunft Babonsay rekommenderar att du använder flygplatsen Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.) - 101 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Denna villa har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. I enlighet med lokala bestämmelser måste alla besökare stanna på boendet under det hinduiska nyårets dag av tystnad, Nyepi, under ett dygn (med start kl. 06.00). Nyepi infaller oftast i mars eller april (datumen ändras varje år). In- och utcheckning sker inte under detta dygn. Ngurah Rai Airport (Bali International Airport) är också stängd under Nyepi.
  • Avgift för flygtransfer: IDR 600000 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta Villa Zukunft Babonsay

Adress

Karangasem Bali

GPS: N -8.349755 E 115.680979

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare