1 / 100

Om Las Terrenas

Residencia El Balata ligger i Las Terrenas nära flygplatsen, en fem minuters bilfärd från både Punta Popys strand och La Iglesias strand. Detta hotell ligger 5,9 km från Playa Bonita och 36,4 km från Samanás bukt. Känn dig som hemma i ett av de 13 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Digital-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns kaffe- och tebryggare och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Plaza Rosada Shopping Center - 1,8 km
Punta Popys strand - 1,8 km
Haitian Caraibes Galeria de Arte - 2 km
La Iglesias strand - 2 km
Beach Garden Plaza - 2,2 km
Ballenas-stranden - 2,7 km
Cayos Las Ballenas - 5,3 km
Playa Bonita - 5,9 km
Coson Beach - 9,2 km
El Limón vattenfall - 17 km
El Salto del Limon - 17,6 km
Playa Jackson - 17,9 km
Playa Ermitaño - 18,6 km
Playa Onda - 18,7 km
Moron strand - 18,9 km

Närmaste flygplatser är:
Samana (AZS-El Catey Intl.) - 26,4 km
Santo Domingo (SDQ-Las Americas Intl.) - 141,2 km

Rekommenderad flygplats för Residencia El Balata är Santo Domingo (SDQ-Las Americas Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat flerspråkig personal, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Hotellets gäster kan avnjuta en middag på Residencia El Balata, beställa snacks på deras kafé eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med en drink på boendets bar, bar vid poolen eller en av 4 strandbarer. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.00.
  • Avgift för komplett frukost: USD 7 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 21.00.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning är tillgänglig.

Karta Residencia El Balata

Adress

Las Terrenas Samana

GPS: N 19.311135 E -69.527677

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare