1 / 32

Titanic Hotel Liverpool

Liverpool, Storbritannien

Om Liverpool

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds gym, bubbelpool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster.

  • En anläggningsavgift ger dig tillgång till: bastu, fitnesscenter

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Titanic Hotel Liverpool

Adress

Titanic Hotel Liverpool

Liverpool, England, Storbritannien

N 53.421071 E -2.998314

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare