1 / 40

Hallmark Express Hotel

Malacka-halvön, Malaysia

Om Malacka

Hallmark Express Hotel ligger mitt i Malacka, en 5 minuters promenad från Kampung Hulu-moskén och 12 minuter från Kristuskyrkan. Detta hotell ligger 1,5 km från Roter Platz och 1,6 km från Pauluskyrkan. Känn dig som hemma i ett av de 49 individuellt inredda rummen med kylskåp och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kee Ann Food Street - 0,3 km
Bukit China - 0,3 km
Kampung Hulu-moskén - 0,4 km
The Shore Shoppinggalleri - 0,5 km
The Shore Oceanarium - 0,5 km
St. Peter's Church, Malacka - 0,5 km
Plaza Hang Tuah - 0,5 km
Putra Specialist Hospital - 0,5 km
Malay Living Museum - 0,6 km
Sky Tower Melaka - 0,6 km
Little India - 0,6 km
Kampung Klings Moské - 0,7 km
Sri Pogyatha Vinoyagar Moorthi Temple - 0,7 km
Jonker Street Night Market - 0,7 km
Cheng Hoon Teng-templet - 0,7 km

Gäster har tillgång till bland annat dator, expressincheckning och expressutcheckning. Gäster har tillgång till transport till/från färjeterminal mot en avgift och avgiftsfri parkering finns tillgänglig på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Vill du ge dig ut på en shoppingrunda är det bara att hoppa på boendets buss (avgift tillkommer). Hallmark Inn Cafe, deras café med loungebar, ståtar med utsikt över trädgården och erbjuder middag under bar himmel när vädret tillåter. Du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider).

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 2.00 MYR per boende per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för extrasäng: MYR 50.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 12 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Hallmark Express Hotel

Adress

Hallmark Express Hotel

Malacka, Malaysia

N 2.200099 E 102.250186

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare