Hotel Select Inn Saitama Moroyama

Tokyo, Japan

I Moroyama hittar du Hotel Select Inn Saitama Moroyama en 4 minuters bilfärd från Shoboji Temple och 5 minuter från Lake Kamakita. Detta hotell ligger 3,4 km från Shukuya Falls och 5,9 km från Kinchakuda. Känn dig som hemma i ett av de 41 luftkonditionerade rummen med kylskåp och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Shukuya Falls - 3,4 km
Shoboji Temple - 3,8 km
Lake Kamakita - 4 km
Kinchakuda - 5,9 km
Komas helgedom - 6 km
Saishoji Temple - 6,1 km
Gojo Falls - 8,5 km
Manjushage park - 8,8 km
Metsä - 9,7 km
Mt.Hiwada - 9,9 km
Ryuonji Temple - 10,3 km
Mount Tounosu - 12,1 km
No-nin-ji Temple - 12,5 km
Mount Tenran - 12,8 km
Hagihiyoshi Shrine - 13 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, reception (öppen dygnet runt) och tvättmöjligheter. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och varuautomat.
  • Parkeringsavgift: JPY 1000 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Loading map...

Adress

Moroyama

GPS: N 35.940638 E 139.306451

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare