1 / 69

Hotel Kvarner - Liburnia

Opatija, Kroatien

Om Opatija

Hotel Kvarner - Liburnia ligger i hjärtat av Opatija, ett stenkast från både St James-kyrkan och Park Angiolina. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,1 km från Lido-stranden och 0,2 km från Juraj Matija Sporers konstpaviljong. Känn dig som hemma i ett av de 53 luftkonditionerade rummen med minibarer och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med hårtorkar och tofflor. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

St James-kyrkan - 0,1 km
Park Angiolina - 0,1 km
Juraj Matija Sporers konstpaviljong - 0,1 km
Lido-stranden - 0,2 km
Jungfrun med fiskmås-statyn - 0,2 km
Slatina strand - 0,3 km
Kvarnerviken - 0,4 km
Hamnen i Kroatien - 0,4 km
Sommarfriluftsteatern - 0,4 km
Croatian Walk of Fame - 0,5 km
Marie Bebådelsekyrkan - 0,7 km
Thalassotherapia Opatija - 1 km
Casino Rosalia - 1,1 km
Lovrans hamn - 6,3 km
Medveja strand - 8,9 km

Närmaste flygplatser är:
Rijeka (RJK) - 40 km
Pula (PUY) - 98,7 km
Zagreb (ZAG) - 180,2 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här erbjuder man utomhuspool och hyrcyklar. Detta hotell har även gratis wi-fi, bröllopstjänster och reception. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med en drink på en av boendets 2 barer/lounger. Detta boende är stängt från 22 september till 31 december.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.
  • Stadsskatt: Från 1 oktober till 31 mars, 1.50 EUR per person, per natt för vuxna; 0.75 EUR per natt för gäster i åldrarna 12–17 år. Skatten gäller inte barn under 12 år.
  • Stadsskatt: Från 1 april till 30 september, 2.00 EUR per person, per natt för vuxna; 1.00 EUR per natt för gäster i åldrarna 12–17 år. Skatten gäller inte barn under 12 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för parkering utan tak: EUR 25 per natt
  • Avgift för husdjur: EUR 29 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är öppen mellan juni och september.
  • Ett barn, 6 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta Hotel Kvarner - Liburnia

Adress

Opatija

GPS: N 45.33475 E 14.30736

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare