1 / 32

Pousada do Careca

Paraty, Brasilien

Nära Dockteater

Om Paraty

Pousada do Careca ligger i hjärtat av Paraty, en tio minuters promenad från både Nossa Senhora das Dores-kyrkan och Dockteater. Detta vandrarhem ligger 0,9 km från Igreja de Nossa Senhora do Rosário e São Benedito och 1,2 km från Igreja Matriz de Nossa Senhora dos Remédios. Känn dig som hemma i ett av de 8 rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. I badrummen finns dusch. På rummet finns takfläkt. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Nossa Senhora das Dores-kyrkan - 0,6 km
Dockteater - 0,6 km
Igreja de Nossa Senhora do Rosário e São Benedito - 1 km
Matriz-torget - 1,1 km
Katedralparken - 1,1 km
Igreja Matriz de Nossa Senhora dos Remédios - 1,1 km
Sankta Ritas kapell - 1,1 km
Casa da Cultura - 1,1 km
Grupo contadores de estorias - 1,1 km
Teatro Espaço - 1,1 km
Pontals strand - 1,2 km
Bandeira-torget - 1,2 km
Capela de NS das Dores - 1,3 km
Paratys strand - 1,4 km
Paratys hamn - 1,4 km

Pousada do Careca rekommenderar att du använder flygplatsen Rio de Janeiros internationella flygplats (GIG) - 243,7 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), tvättmöjligheter och vattenautomat. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 08.00 och 11.30.
  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Alkohol serveras inte här.

Karta över Pousada do Careca

Adress

Pousada do Careca

Paraty, Brasilien

N -23.218468 E -44.721922

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare