1 / 38

Redang Island Resort

Malacka-halvön, Malaysia

Om Redang Island

Redang Island Resort ligger i Redang Island vid havet, 26 km från Summer Bay Resort Beach. Denna resort med exklusiv profil ligger nära Redangs marinpark och Redang moské. Känn dig som hemma i ett av de 98 rummen med minibarer. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Berjaya strand - 3,9 km
Summer Bay Resort Beach - 26 km

Den största flygplatsen i närheten är Kuala Terengganu (TGG-Sultan Mahmood) - 25,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Redang Island? På denna resort finns det event- och konferensutrymmen på upp till 165 kvadratmeter, däribland konferensrum. Här erbjuds många alternativ för fritidsaktiviteter, som bland annat utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Denna resort har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Resortens gäster kan avnjuta en middag på Santapan Cafe, beställa snacks på deras kafé eller ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.
  • Avgift för extrasäng: MYR 70.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Redang Island Resort

Adress

Redang Island Resort

Redang Island, Malaysia

N 5.758128 E 103.001509

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare