1 / 51

Cavalier Oceanfront Resort

Kaliforniakusten med Highway 1 , USA

Om San Simeon

Cavalier Oceanfront Resort ligger i San Simeon på stranden, en tio minuters bilfärd från både Moonstone Beach Park och Moonstone Beach. Detta hotell vid stranden ligger 13,4 km från Hearst slott och 0,1 km från Cambria State Marine Park. Känn dig som hemma i ett av de 90 individuellt inredda rummen med kylskåp och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Cambria State Marine Park - 0,1 km
San Simeon statspark - 0,7 km
San Simeon Nature Preserve - 3,6 km
William Randolph Hearst statspark - 4 km
Leffingwell Landing - 4,9 km
William Randolph Hearst Memorial Beach - 5,2 km
Coastal Discovery Center at San Simeon Bay - 5,2 km
Hearst San Simeon State Historical Monument - 5,4 km
San Simeon-piren - 5,4 km
Moonstone Beach - 5,5 km
Sebastian General Store - 6,1 km
Hearst Ranch vingård - 6,2 km
Moonstone Beach Park - 6,4 km
Santa Rosa Creek Nature Preserve - 6,6 km
Nitt Witt-åsen - 7,5 km

Cavalier Oceanfront Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Monterey, CA (MRY-Monterey Peninsula) - 158,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i San Simeon? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 260 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här kan du koppla av i en av 2 utomhuspooler, och du har även tillgång till ett fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Du kan äta gott och beundra utsikten över havet på Cavalier, en restaurang som specialiserar sig på amerikanska köket, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: USD 7.50–13.00 för vuxna och USD 4.50–7.00 för barn (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Cavalier Oceanfront Resort

Adress

Cavalier Oceanfront Resort

San Simeon, Kalifornien, USA

N 35.613907 E -121.14567

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare