Hotel Mendihuaca By Lewe

Santa Marta, Colombia

Om undefined

Hotel Mendihuaca By Lewe ligger i Santa Marta på stranden, en fem minuters bilfärd från både Tayrona nationalpark och Enchanted Pools. Detta hotell vid stranden ligger 43,2 km från Parque de los Novios och 47,3 km från Rodadero-stranden. Känn dig som hemma i ett av de 108 rummen med plasma-tv. Tack vare kabel-tv har du all underhållning du behöver. I badrummen finns dusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Costeño Beach - 0,1 km
Enchanted Pools - 2,1 km
Parque Isla Salamanca - 2,4 km
Guachaca River - 5 km
Tayrona nationalpark - 5,5 km
Playa Mareygua - 9 km
Quebrada Valencias vattenfall - 9,5 km
Cabo San Juan del Guia - 9,8 km
Playa La Piscina - 9,8 km
Koralia strand - 12,4 km
Buritaca strand - 14,3 km
Universidad del Magdalena - 38,3 km
Playa Palomino - 39,1 km
Quinta de San Pedro Alejandrino - 39,3 km
Ensenada de Chengue - 39,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Santa Marta (SMR-Simon Bolivar) - 53,5 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Få tillgång till utomhuspool och gratis wi-fi. Gäster på Hotel Mendihuaca By Lewe kan äta gott på Los Aruhuaco. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • För vistelser från och med 1 januari 2023 kommer boendet att ta ut en nationell säljskatt på 19 % vid vistelsen för gäster som är bosatta i Colombia och för utländska gäster som stannar i minst 60 dagar i sträck. Resenärer med turistvisum behöver inte betala denna skatt. Skatten kan även tillämpas per rum om rummet delas av en beskattningsbar och en icke beskattningsbar gäst.
  • Resortavgift: COP 5000.00 per person per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Om du reser med barn kan ditt boende kräva att du visar upp följande dokument: Föräldrar som reser till Colombia med barn under 18 måste kunna uppvisa barnets födelseattest och fotolegitimation (pass för icke-colombianska medborgare) vid incheckning. Om en släkting eller förmyndare reser till Colombia med barnet måste släktingen eller förmyndaren kunna uppvisa ett offentligt bestyrkt reseintyg, undertecknat av båda föräldrar, samt kopior av båda föräldrarnas legitimation. Om endast en förälder reser till Colombia med barnet måste föräldern kunna uppvisa ett offentligt bestyrkt reseintyg, undertecknat av den andra föräldern. Besökare som planerar att resa med barn bör rådfråga Colombias konsulat innan avresa för ytterligare rekommendationer.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Loading map...

Adress

Santa Marta Magdalena

GPS: N 11.279491 E -73.871317

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare