1 / 10

The Clan Hotel

Singapore, Singapore

2,659 / 5,000 Välkommen till The Clan Hotel by Far East Hospitality, ett modernt lyxhotell med en nostalgisk historia att berätta.

Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Bar
Internet
TV
Säkerhetsbox
Telefon

Om The Clan Hotel

Beläget i centrala Singapore, ligger The Clan Hotel by Far East Hospitality i sammanflödet av gammalt och nytt, och avslöjar en dold värld genomsyrad av historisk charm och modern lyx.

Hotellet har 324 rum med moderna bekvämligheter och klassiska inslag. Dess MASTER Series-rum, Grand Premier- och Premier-rummen, har mycket anpassningsbara kontaktpunkter som exklusiv tillgång till The Clan Keepers conciergetjänster, frukost hela dagen, lyxigt spa på rummet och en distinkt uppbäddningsservice. Detta inkluderar en kurerad rundtur i lokalområdet på onsdagar och lördagar, där Clan Keeper kommer att dela med sig av berättelserna bakom det viktigaste arvet och de kulturella platserna i närheten av hotellet.

Upplyftande bekvämligheter tar uppladdningen ett snäpp på The Clan Hotel Singapore. Sätt igång med modern utrustning, träningsvideor för Fitness-on-Demand och en traditionell Wing Chun-trädocka på Sky Gym. Avsluta sessionen med en uttalad utsikt över Sky Pool och Jacuzzi från nivå 30 innan du njuter av en lugn stund i Sky Lounge och fräschar upp dig i duschsviterna.

Utöver rummen och bekvämligheterna, ta del av en traditionell kinesisk välkomst-te-ceremoni vid din ankomst, och smaka på ombildade kinesiska klassiker på QĪN Restaurant and Bar där varje maträtt är en nostalgisk påminnelse om hemmet med en exemplarisk twist.

Faciliteter och tjänster inkluderar parkering, komplett frukost (extra avgift), pool, uppvärmd jacuzzi, sky-gym, restaurang, bar, 1 mötes- och festlokal (beroende på avgifter och tillgänglighet), samt flygplatsincheckning och bagagesändning (extra avgift) ).

Observera att "Precinct Tour" endast ingår för Master Series Room - Premier Room & Grand Premier Room och kommer inte att gälla för Deluxe Room.

Observera att för att säkerställa fortsatt njutning vid Sky Pool under högsäsong finns ett bokningssystem tillgängligt för att säkra din plats vid ankomst till hotellet.

Adress: 10 Cross Street, Singapore 048417

Karta över The Clan Hotel

Adress

The Clan Hotel

10 Cross Street

048417

Singapore, Singapore

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare