1 / 10

The Clan Hotel

Singapore, Singapore

Välkommen till The Clan Hotel by Far East Hospitality, ett modernt lyxhotell med en nostalgisk historia att berätta. Bakom kromfasaden ryms 324 raffinerade rum med moderna bekvämligheter och klassiska inslag. Dess MASTER-serie, Grand Premier- och Premier-rummen, erbjuder mycket anpassade kontaktpunkter. Dessa inkluderar exklusiv tillgång till The Clan Keepers conciergetjänster såsom incheckning på rummet och en personlig inriktning på hotellet, frukost hela dagen, lyxiga badprodukter med spa på rummet. Gästerna kan också smaka på omtänkta kinesiska rätter på QĪN, svalka sig i takpoolen eller ge sig ut på kulinariska turer och kulturella workshops för en tillfredsställande upptäckt av destinationen.

Om Singapore

Beläget i centrala Singapore, ligger The Clan Hotel by Far East Hospitality i sammanflödet av gammalt och nytt, och avslöjar en dold värld genomsyrad av historisk charm och modern lyx.

Hotellet har 324 rum med moderna bekvämligheter och klassiska inslag. Dess MASTER Series-rum, Grand Premier- och Premier-rummen har mycket anpassningsbara kontaktpunkter som exklusiv tillgång till The Clan Keepers conciergetjänster, frukost hela dagen, lyxigt spa på rummet och en distinkt uppbäddningsservice. Detta inkluderar en kurerad lokal rundtur på onsdagar och lördagar, där Clan Keeper kommer att dela med sig av berättelserna bakom det viktigaste arvet och de kulturella platserna i närheten av hotellet.

Upplyftande bekvämligheter tar uppladdningen ett snäpp på The Clan Hotel Singapore. Kör på med modern utrustning, träningsvideor för Fitness-on-Demand och en traditionell Wing Chun-trädocka på Sky Gym. Avsluta sessionen med en statement-vy vid Sky Pool och Jacuzzi från nivå 30 innan du njuter av en lugn stund i Sky Lounge och fräschar upp dig i duschsviterna.

Utöver rummen och bekvämligheterna, ta del av en traditionell kinesisk välkomstteceremoni vid din ankomst, och smaka på ombildade kinesiska klassiker på QĪN Restaurant and Bar där varje rätt är en nostalgisk påminnelse om hemmet med en exemplarisk twist.

Faciliteter och tjänster inkluderar parkering, komplett frukost (extra avgift), pool, uppvärmd jacuzzi, sky-gym, restaurang, bar, 1 mötes- och festlokal (beroende på avgifter och tillgänglighet) och flygplatsincheckning och bagagesändning (extra avgift) .

Observera att "Precinct Tour" endast ingår för Master Series Room - Premier Room & Grand Premier Room och kommer inte att gälla för Deluxe Room.

Adress: 10 Cross Street, Singapore 048417

Karta över The Clan Hotel

Adress

The Clan Hotel

Singapore, Singapore

N 1.282487 E 103.849051

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare