1 / 34

Avlabari Terrace Rooms

Georgien, Georgien

Om Tbilisi

Avlabari Terrace Rooms ligger i Tbilisi (i området Gamla Tbilisi), en kvarts promenad från både Kung Vakhtang Gorgasali-statyn och Metekhikyrkan. Detta pensionat ligger 1,2 km från Rike Park och 1,4 km från Samebakatedralen. Känn dig som hemma i ett av de 5 luftkonditionerade rummen med LED-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med badkar eller dusch, bidéer och hårtorkar. På rummet finns skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Metekhikyrkan - 1 km
Kung Vakhtang Gorgasali-statyn - 1,1 km
Tbilisis linbana - 1,1 km
Rike Park - 1,3 km
Sankt Georges katedral - 1,3 km
Fredsbron - 1,3 km
Shardeni Street - 1,4 km
Samebakatedralen - 1,4 km
Chreli Abano Sulphur Bath and Spa - 1,5 km
Sionikatedralen - 1,5 km
Nariqala forntidsfästning - 1,6 km
Presidentpalatset - 1,6 km
Anchiskhatibasilikan - 1,8 km
Rezo Gabriadze-teatern - 1,8 km
Freedom Square - 2 km

Den största flygplatsen i närheten är Tbilisi (TBS-Tbilisi Intl.) - 14,3 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring och tvättmöjligheter. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och en tv i allmänt utrymme. Detta pensionat ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider).
  • Om visum krävs för inresa i landet kan ditt boende i vissa fall hjälpa dig med de dokument som krävs för att erhålla ett. Mer information får du genom att kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Boendet kan ta ut en avgift för denna tjänst, även om du skulle avboka. Alla arrangemang görs direkt mellan dig och boendet.

Karta över Avlabari Terrace Rooms

Adress

Avlabari Terrace Rooms

Tbilisi, Georgia

N 41.68924 E 44.82142

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare