Tokyo Central Youth Hostel

Tokyo, Japan

Om hotellet

Tokyo Central Youth Hostel ligger centralt i Tokyo, en fem minuters bilfärd från både Tokyo Dome och Kejserliga palatset. Detta vandrarhem ligger 6,3 km från Tokyo Tower och 7,6 km från Shibuya Crossing. Känn dig som hemma i ett av de 158 luftkonditionerade rummen. Laga din egen mat i det delade/gemensamma köket. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. I badrummen finns dusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Yasukuni-templet - 1,1 km
Kitanomaru-parken - 1,2 km
Tokyo Dome - 1,4 km
Nippon Budokan - 1,4 km
La Qua Tokyo Dome City - 1,6 km
Kejsarpalatsets östra trädgårdar - 1,9 km
Universitetet i Tokyo - 2,3 km
Kejserliga palatset - 2,5 km
Wasedauniversitetet - 2,6 km
Trädgården Chinzan-so - 2,7 km
Kanda Shrine - 2,7 km
Hotel New Otani Tokyo - 3,1 km
Uenoparken - 3,2 km
Ameyokos shoppingdistrikt - 3,4 km
Ueno Zoo - 3,5 km

Tokyo Central Youth Hostel rekommenderar att du använder flygplatsen Tokyo (HND-Haneda) - 25,3 km

Gäster har tillgång till bland annat flerspråkig personal, bagageförvaring och tvättmöjligheter. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och varuautomat. Tokyo Central Youth Hostel har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 09.00.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt är 100-200 JPY per person och natt, baserat på rummets pris per natt. Stadsskatten gäller inte om priset per natt är mindre än 10 000 JPY. Ytterligare undantag kan förekomma. Kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen om du vill ha mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: JPY 700 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.

Loading map...

Adress

Tokyo Tokyo

GPS: N 35.700718 E 139.743478