1 / 52

Villa Lidwina by Nagisa Bali

Bali, Indonesien

Villa Lidwina by Nagisa Bali ligger i Ungasan nära stranden, en kvart med bil från både Templet Uluwatu och Uluwatus klippor. Denna villa med exklusiv profil ligger 11,2 km från Nusa Dua-stranden och 16,3 km från Kuta Beach. Känn dig som hemma i ett av de 2 luftkonditionerade rummen som har kök med stor kyl/frys och spishäll. Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 42-tums LED-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Bukit Badung - 0,1 km
Melasti Beach - 1,8 km
Karma Beach - 2,2 km
Garuda Wisnu Kencana-kulturpark - 4,1 km
Sidewalk Jimbaran - 5,4 km
Pandawa Beach - 6,1 km
Udayana University - 6,1 km
Samasta Lifestyle Village - 7,2 km
Nyang Nyang Beach - 7,9 km
New Kuta Golf - 8,2 km
Puja Mandala - 8,3 km
Jimbaran-stranden - 8,5 km
Jimbaran marknad - 8,8 km
Ayana Resort and Spa - 8,9 km
Italiens honorärkonsulat - 9 km

Villa Lidwina by Nagisa Bali rekommenderar att du använder flygplatsen Denpasar (DPS-Ngurah Rai Intl.) - 15,6 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuds ansiktsbehandlingar och du har tillgång till utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi och bröllopstjänster. Denna villa ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 07.00 och 11.00. I enlighet med lokala bestämmelser måste alla besökare stanna på boendet under det hinduiska nyårets dag av tystnad, Nyepi, under ett dygn (med start kl. 06.00). Nyepi infaller oftast i mars eller april (datumen ändras varje år). In- och utcheckning sker inte under detta dygn. Ngurah Rai Airport (Bali International Airport) är också stängd under Nyepi.
  • Avgift för flygtransfer: IDR 350000 per fordon (enkel resa, max. antal passagerare 4)
  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • Spjälsäng (babysäng): IDR 150000.0 per dag
  • Avgift för extrasäng: IDR 400000.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta denna villa innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ett barn, upp till 12 år, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används. Det är möjligt att barn inte är berättigade till gratis frukost.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta Villa Lidwina by Nagisa Bali

Adress

Ungasan Bali

GPS: N -8.837877 E 115.164825

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare