1 / 35

TownePlace Suites by Marriott Vincennes

Pietra Ligure, Italien

Om Vincennes

TownePlace Suites by Marriott Vincennes ligger i Vincennes, en fem minuters bilfärd från både Good Samaritan Hospital och Rogers Clark National Historical Park. Detta hotell ligger 3,1 km från Vincennes universitet och 3,1 km från Harrison Mansion. Känn dig som hemma i ett av de 64 rummen som har kök med kylskåp och spishäll. Sängen i ditt rum har bäddmadrass. Wi-fi (avgift tillkommer) ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 37-tums platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns mikrovågsugnar, kaffe- och tebryggare och telefon med gratis internationella samtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Good Samaritan Hospital - 1,3 km
Rogers Clark National Historical Park - 2,1 km
Vincennes universitet - 3,2 km
Harrison Mansion - 3,4 km
Gregg Park - 3,6 km
Lawrence County Memorial Hospital - 19,2 km
Red Hills State Park - 32,3 km
Fife Opera House - 42,1 km
Wabash Valley College - 43,9 km
Sullivan City Park - 51,6 km

TownePlace Suites by Marriott Vincennes rekommenderar att du använder flygplatsen Evansville, IN (EVV-Evansville Regional) - 73,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds inomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och ett picknickområde. TownePlace Suites by Marriott Vincennes har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. En gratis frukostbuffé ingår.
  • Avgift för wi-fi på rummet: USD 0 per vistelse (avgiften kan variera)
  • Avgift för husdjur: USD 50.00 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 09.00 och 21.00.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta TownePlace Suites by Marriott Vincennes

Adress

Vincennes IN Indiana

GPS: N 38.664368 E -87.53335

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare