Sembo - Ett nytt sätt att resa

Sembo är den enda resebyrån i världen där du kan bygga och boka hela din resa, från start till slut, precis som proffsen.

Med oss bygger du enkelt alla möjliga typer av resor: sommarresan, weekendresan, bilsemestern eller resan som är helt utanför boxen. Det är bara din fantasi som sätter gränser för din nästa semester!

Sembo - Ett nytt sätt att resa

Det är en baggis att boka krångligt

På Sembo kan du enkelt bygga och boka alla delar av din resa i ett och samma verktyg, helt själv! Du kan även inspireras av vår färdiga reseförslag och boka dem som de är eller justera dem utifrån dina önskemål. Vill du istället få hjälp med att planera din drömsemester och få en skräddarsydd resplan? Nu har vi lanserat vår nya AI-reseassistent Amelia, som kostnadsfritt ger dig förslag på din nästa resa!

Allt-i-ett-reseplaneraren

Tre nätter i Rom, två nätter i Venedig och en natt i Milano? En baggis med Sembo. Med vår allt-i-ett-reseplanerare bokar du alla delar av din drömresa (transport, boenden och aktiviteter) på en och samma gång. Möjligheterna är oändliga!

Amelia, vår digitala reseassistent

Titta på videon för att se hur enkelt det är få hjälp av vår digitala reseassistent Amelia. Amelia ger dig ett skräddarsytt förslag på din önskade resa. Du kan självklart justera resplanen utifrån dina preferenser innan du bokar.

Vill du också testa Amelias kunskaper? Du hittar henne längst ner till höger på sidan.

Boka hela din drömresa
Prisjämför hela resan
Ingen annanstans kan du så enkelt och snabbt prisjämföra hela din resa på ett klick.
Dela och planera med andra
I Sembos reseverktyg kan du dela och planera din byggda resa med andra.
Guide: Bygg och boka din drömresa
se
Resor utanför boxen
Resor utanför boxen
På Sembo vill vi göra det möjligt för dig att åka på resan du alltid drömt om. Vi vill att du ska våga boka resan som känts för krånglig att planera eller resan som är helt utanför boxen.
Bilsemester genom Frankrike: Sagolika byar, lavendelhav och riviera
Utforska de tre stora vinregionerna Provence, Alsace och Bourgogne. Kombinera kultur, natur och strand och upplev det bästa som Frankrike har att erbjuda.
Topp 10 weekendkombinationer i Europa
De bästa tipsen från Sembos reseexpert, Marco Edin. Det finns så mycket att se och göra i världen och inte tillräckligt med tid för allt. Men genom att besöka mer än en destination på samma resa får du ut lite mer av varje resa än du annars skulle få.
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare