Familjesemester i Danmark

Äventyr, nöjen och umgänge i kombination med roliga nöjesparker, vackra barnvänliga stränder och massor av naturupplevelser. Njut av en fantastisk familjesemester i Danmark som erbjuder upplevelser för både stora och små.

Vi ger dig alltid upp till 20% rabatt på Stena Lines färjor när du bokar boende och färja samtidigt.

Familjesemester i Danmark

Ta med familjen på en resa genom äventyrliga temaparker som Tivoli i hjärtat av Köpenhamn, där magiska upplevelser och berg- och dalbanor väntar. Utforska LEGOLAND i Billund, där fantasin får fritt spelrum i en värld av legoklossar, åkattraktioner och spännande shower. Upptäck den underbara naturen i Djurs Sommerland eller besök Knuthenborg Safaripark för en djurupplevelse utöver det vanliga.

I Danmark finns också kilometervis av barnvänliga stränder längs den vackra kusten. Låt barnen bygga sandslott, plaska i vågorna och leka kurragömma i den mjuka danska sanden. Skagen, Rømø och Marielyst är bara några av de skatter som ni kan upptäcka tillsammans som familj.

Cykla genom idylliska landskap där platta vägar och välmarkerade cykelvägar gör det enkelt för hela familjen att utforska Danmarks skönhet. Besök bondgårdar och naturparker där barnen kan komma nära djuren och lära sig mer om livet på landet.

Det är något speciellt med en familjesemester i Danmark. Ta det första steget mot en oförglömlig upplevelse tillsammans och upptäck varför Danmark är den perfekta platsen för en familjesemester!

PS. Visste du förresten att du får upp til 20% rabatt på färjan om du bokar färja med Stena Line + boende samtidigt? Du ser det rabatterade priset direkt när du bokar resan.

Hotell

Detta kanske också intresserar dig

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare