Resor till Frankrike

Frankrike är ett av världens mest populära resmål, och det är inte svårt att förstå varför. Landet erbjuder en rik kulturell arv, en varierad natur, gourmetmat i världsklass och en mångfald av aktiviteter som tilltalar resenärer från hela världen.

Här hittar du en härlig samling av resor i Frankrike. Boka dem direkt som de är eller ändra så att de passar perfekt för dig.

Upptäck Frankrike på ett nytt sätt!

Resor till Frankrike

Resor till Frankrike

Konst, kultur och kulinariska läckerheter. Upptäck den otroliga charmen och elegansen i det vackra Frankrike. Utforska de romantiska gatorna i Paris, där Eiffeltornet lyser upp natthimlen, eller koppla av vid de pittoreska lavendelfälten i Provence. Frankrike erbjuder en unik blandning av historia, arkitektur och gastronomiska upplevelser som kommer att skämma bort dina sinnen.

Från de majestätiska Alperna till de soldränkta stränderna vid Medelhavet - Frankrike har allt. Låt dig förföras av den franska livsstilen, där konst, vin och kärlek förenas i en oförglömlig symfoni.

Bygg din egen resa

Hos oss kan du bygga din resa till Frankrike så att den passar just dig – oavsett om du väljer att köra själv eller flyga och att boka ett eller flera hotell eller semesterhus.

Välkommen att boka din resa till Frankrike med oss på Sembo!

Flyg och hotell till Frankrike

Resor utanför boxen - Frankrike

Populära boenden

Inspiration, tips och information inför Frankrikeresan

Bilsemester genom Frankrike: Sagolika byar, lavendelhav och riviera
Utforska de tre stora vinregionerna Provence, Alsace och Bourgogne. Kombinera kultur, natur och strand och upplev det bästa som Frankrike har att erbjuda.
Se alla våra hotell i Frankrike
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Fler destinationer

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare