Upptäck världen med Sanne

Sanne Josefson, även känd som  @sannealexandra i sociala medier, är inte bara en inspirerande influenser, utan också en hängiven resenär och äventyrsälskare. Hon har en stor passion för att resa som bottnar i alla reseminnen från barndomen.

Nu tar Sanne sin kärlek till att resa till nästa nivå som ambassadör för Sembo, något vi är mycket stolta över! Med sin unika stil och genuina röst är Sanne en förebild som många inspireras av.

Upptäck världen med Sanne

Resetips och dolda pärlor

Genom vårt samarbete kommer Sanne under året att dela med sig av sina bästa resetips, dolda pärlor och personliga favoriter och vi är vi säkra på att varje resa kommer att bli något alldeles extra.

På denna sida kan du inspireras av Sannes fantastiska upplevelser, bland annat hennes bröllopsresa till Italien och hennes restaurangbesök i New York.

Sanne + Sembo = sant

- "Jag och min man älskar att resa, både som par, med vänner och allra främst med familjen. Vi tycker om att upptäcka nya platser och skapa minnen ihop. Jag ser tillbaka på mina resor som barn som bland de bästa i livet."

Vi ser fram emot att följa med Sanne på hennes fantastiska resor och låta oss inspireras av hennes passion för att upptäcka världen tillsammans med sin familj och vänner. Med en fingertoppskänsla för trendiga destinationer och hennes förmåga att skapa minnesvärda ögonblick, kommer hon att guida oss till några av de mest fantastiska platserna på jorden.

Tillsammans med Sembo kommer hon att visa oss att världen är full av magi, bara vi vågar ge oss ut på äventyr.


Sannes Resor

Sanne delar sina reseberättelser
Det bästa av Italien med Sanne Alexandra och Sembos Italienexpert Sara
Inspireras av Sanne Alexandra Josefsons smekmånad i Italien och hennes kommande resa till Apulien och Sicilien. Ta även del av tips på hur du kan maximera din resa av vår Italienexpert Sara.
Upptäck New York City med Sanne Alexandra: Ät, drick och strosa som en lokalbo
Följ med när influencern Sanne Alexandra Josefson återvänder till sitt älskade New York – staden som aldrig sover.
Sanne Alexandra på Legoland®
Designern och influencern Sanne Alexandra Josefson tog med sin familj till Legoland® Billund Resort i slutet av april. Låt dig inspireras av hennes resa!
Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare