SKIDSEMESTER I
NORGE

Skidåkning just för dig.
Vad innebär bättre skidåkning för just dig? Är det höga toppar eller..
Läs mer...

Är det höga toppar eller långa nedfarter som passar alla i familjen? Eller kanske mysig och trevlig atmosfär, hög standard på boendet, bra restauranger på orten och i backen? Det allra viktigaste är kanske att det finns gott om snö? Eller är det så, att allt detta är viktigt när du och de dina bestämmer er för var ni vill ha årets stora skidupplevelse? I så fall är det ett gott tips att lägga skidsemestern i Norge i vinter. Allt är tillrättalagt för att ni skall få en så lyckad vistelse som möjligt.

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.