Äventyrsbad & vattenland

När vädret är som tristast hemma och suget efter värme börjar ge sig till känna, är det ett perfekt tillfälle att ta med familjen till ett vattenland!

Här är det oftast runt 30 grader varmt, oavsett när du åker. Vid vissa av dem kan du bo precis intill vattenlandet och vid andra, som exempelvis Tropical Islands utanför Berlin, kan du till och med bo inne på själva vattenlandet, som har öppet dygnet runt.

Äventyrsbad & vattenland

Här är varför en resa till ett vattenland eller äventyrsbad är en upplevelse som alla borde prova:

Släppa loss

Vattenland och äventyrsbad är som en fristad för vattenälskare. Här kan du simma, plaska och leka i stora pooler och vågade vattenrutschkanor. Det är en chans att släppa loss och njuta av att vara i vattnet.

Perfekt för hela familjen

En resa till ett vattenland eller äventyrsbad är perfekt för familjer. Barnen kommer att älska att skutta runt i barnpooler och spruta varandra med vattenkanoner medan vuxna kan koppla av i solstolarna.

Adrenalinpumpande upplevelser

För de som söker spänning och äventyr finns det vattenrutschkanor som tar din andedräkt bort. Från hisnande snabba nedfarter till roterande loopar, det finns något för alla äventyrliga själar.

Avkoppling

Om du föredrar att bara koppla av, kan du luta dig tillbaka och njuta av solen. Solstolarna och vattenpoolerna ger dig möjlighet att bättra på din solbränna medan du slappnar av.

Mat och dryck

Vattenland och äventyrsbad erbjuder också en mängd mat- och dryckalternativ. Du kan äta en läcker måltid eller njuta av en uppfriskande dryck för att hålla energin uppe.

Skapa minnen för livet

Det bästa med resor till vattenland och äventyrsbad är att de skapar minnen som varar livet ut. Oavsett om det är skratten när du åker nedför en rutschkana eller den kalla sensationen av ett uppfriskande dopp, är det ögonblick som du kommer att minnas.