Våra resmål » Italien
Italien

Italien

Härliga skidresa med bra åkning för hela familjen i Italien!

Sök och boka resa

search

Italien

Att Italien är ett populärt resmål för en skidresa är lätt att förstå. Landet bjuder på sköna soliga dagar, genuina orter, sagolika natur och fantastisk mat, allt som kan önskas av en semester.

Att så många väljer just Italien beror delvis på den sköna atmosfären men också på den stora valfriheten landet har att erbjuda för att få en riktigt härlig semester. Här finns skidåkning för alla! De långa, breda och välpreparerade pisterna i Cervinia och Livigno passar även en barnfamiljs skidresa. För dig som vill ha det lilla extra och större utmaningar finns bl a Canazei och Campitello med sina stora skidsystem. Och Italien är sig likt, alltid lika god mat och dryck i kombination med en varm och välkomnande atmosfär. Perfekta förhållande för minnesvärd skidresa.

Välj ut den ort som passar dig bäst

Med Sembo kan du välja bland välkända vinterorter som skidparadiset Cervinia och skatteparadiset Livigno. I bl a Val di Fassa, Val di Fiemme och runt om det kända Dolomiti Superski har vi många mysiga små alpbyar. Du kan också välja mellan att bo med självhushåll i lägenhet, på något av våra komfortabla hotell eller på små prisvärda Garni.

Att tänka på

I vissa pass är det krav på snökedjor. Ser du en blå skylt med däck omlindat av snökedjor så måste dessa på. Poliskontroller utförs ofta så det är bäst att du har snökedjor i bilen.

Lokala turistskatter.

På många semesterorter i Italien har man infört turistskatt.

Läs mer

Dölj

Visa karta