Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Disneyland Paris erbjuder magiska nya upplevelser inför slutspurten av sitt 30-årsjubileumMed den första Marvel-drönarshowen som sker dagligen i en Disney Park, återkomsten av det ikoniska nattspektaklet Disney Dreams®!, en exklusiv ny show som tar med gästerna på en resa tillsammans med deras favoritfigurer från Pixar och många andra överraskningar är den stora finalen av detta otroliga jubileum - en fest som du inte får missa!Som fortsättning på den otroliga framgången av firandet, som har belönats med några av attraktionsbranschens mest prestigefyllda priser, bland annat IAAPA Brass Ring Award* och Park World Excellence Award** - har nu Disneyland paris tillkännagivit de nya aktiviteterna som gästerna kommer kunna ta del av som slutspurten av 30-årsjubileet, som kan upplevas fram till 30 september 2023.

Disneyland Paris erbjuder magiska nya upplevelser inför slutspurten av sitt 30-årsjubileum

Med den första Marvel-drönarshowen som sker dagligen i en Disney Park, återkomsten av det ikoniska nattspektaklet Disney Dreams®!, en exklusiv ny show som tar med gästerna på en resa tillsammans med deras favoritfigurer från Pixar och många andra överraskningar är den stora finalen av detta otroliga jubileum - en fest som du inte får missa!

Som fortsättning på den otroliga framgången av firandet, som har belönats med några av attraktionsbranschens mest prestigefyllda priser, bland annat IAAPA Brass Ring Award* och Park World Excellence Award** - har nu Disneyland paris tillkännagivit de nya aktiviteterna som gästerna kommer kunna ta del av som slutspurten av 30-årsjubileet, som kan upplevas fram till 30 september 2023.


Knapp
Upplevelser för hela familjenPå Disneyland® Paris gömmer sig upplevelser runt varje hörn. Låt ditt inre barn förtrollas av shower inspirerade av bland annat Lejonkungen, Musse Pigg och hans vänner, Frost och Pocahontas. Passa på att ta en selfie med Nalle Puh, Spider Man och Peter Pan när de strosar runt i parken och letar efter festsugna besökare.

Upplevelser för hela familjen

På Disneyland® Paris gömmer sig upplevelser runt varje hörn. Låt ditt inre barn förtrollas av shower inspirerade av bland annat Lejonkungen, Musse Pigg och hans vänner, Frost och Pocahontas. Passa på att ta en selfie med Nalle Puh, Spider Man och Peter Pan när de strosar runt i parken och letar efter festsugna besökare.


Knapp

Bo på Disneyland® Paris inkl inträdesbiljetter

©DISNEY

Stars On Parade 950X600


Disney Stars on ParadeUnder 2023 återvänder den förtrollande showen “Disney Stars on Parade”, där du som besökare får möta dina favoritkaraktärer från Disney i en spektakulär parad. Den färgsprakande paraden marscherar genom Disneyland® Park med magisk och spännande bakgrundsmusik. Här möter du bland annat Peter Pan och hans flygande skepp, Elsa och hennes iskrafter och en eldsprutande drake som kommer lämna dig mållös.

Disney Stars on Parade

Under 2023 återvänder den förtrollande showen “Disney Stars on Parade”, där du som besökare får möta dina favoritkaraktärer från Disney i en spektakulär parad. Den färgsprakande paraden marscherar genom Disneyland® Park med magisk och spännande bakgrundsmusik. Här möter du bland annat Peter Pan och hans flygande skepp, Elsa och hennes iskrafter och en eldsprutande drake som kommer lämna dig mållös.


Knapp
Disney Junior Dream FactoryPrecis när Disneys tekniker ska avslöja hur drömmar skapas slutar fabriken att fungera. I den nya “Disney Junior Dream Factory Show” hjälper du Musse och Mimmi att reparera Drömfabrikens trasiga maskiner. Det är upp till dig och dina favoritkaraktärer att arbeta tillsammans och släppa loss magin med sång och dans för att få igång maskinerna igen!

Disney Junior Dream Factory

Precis när Disneys tekniker ska avslöja hur drömmar skapas slutar fabriken att fungera. I den nya “Disney Junior Dream Factory Show” hjälper du Musse och Mimmi att reparera Drömfabrikens trasiga maskiner. Det är upp till dig och dina favoritkaraktärer att arbeta tillsammans och släppa loss magin med sång och dans för att få igång maskinerna igen!


Knapp

Junior Dream Factory NY 950X600


Selfie Spot 950X600


Föreviga ditt möte med karaktärerna från DisneyFöreviga mötet med din favoritkaraktär med en Meet n’ Greet, eller kanske med en selfie. Runtom i parken hittar du Selfie Spots där du kan ta selfies med välkända karaktärer från bland annat Frost, Marvel filmerna, Star Wars och Musse Pigg.
Gör ditt besök på Disneyland® Paris extra speciellt med minnesvärda bilder med Disney PhotoPass, där du kan se och köpa digitala bilder som är tagna av Disneys PhotoPass fotografer. Här hittar du även de bilder som är tagna i attraktioner med inbyggda kameror

Föreviga ditt möte med karaktärerna från Disney

Föreviga mötet med din favoritkaraktär med en Meet n’ Greet, eller kanske med en selfie. Runtom i parken hittar du Selfie Spots där du kan ta selfies med välkända karaktärer från bland annat Frost, Marvel filmerna, Star Wars och Musse Pigg.

Gör ditt besök på Disneyland® Paris extra speciellt med minnesvärda bilder med Disney PhotoPass, där du kan se och köpa digitala bilder som är tagna av Disneys PhotoPass fotografer. Här hittar du även de bilder som är tagna i attraktioner med inbyggda kameror


Knapp
Disney Premier AccessVänta mindre - gör mer! Växla upp till full gas, likt Blixten McQueen, och få snabbare tillgång till några av de mest populära attraktionerna med Disney Premier Access. Passet är en betaltjänst med begränsad tillgänglighet där du betalar per person och per attraktion. Passet finns tillgängligt att köpa via Disneyland® appen eller i parken. Fyll din dag med fler oförglömliga upplevelser och minnen med ett Disney Premier Access.

Disney Premier Access

Vänta mindre - gör mer! Växla upp till full gas, likt Blixten McQueen, och få snabbare tillgång till några av de mest populära attraktionerna med Disney Premier Access. Passet är en betaltjänst med begränsad tillgänglighet där du betalar per person och per attraktion. Passet finns tillgängligt att köpa via Disneyland® appen eller i parken. Fyll din dag med fler oförglömliga upplevelser och minnen med ett Disney Premier Access.


Knapp

Premier Access NY 950X600


Disney Illuminations Show 950X600


Disney Illuminations ShowEfter en heldag i drömmarnas land avslutas kvällen med en oförglömlig ljusfest som lyser upp himlen. Upplev värmen med karaktärerna från Frost, bli förundrad av den eviga historien om Lejonkungen och låt dig transporteras genom en värld full av de förunderliga historierna om Star Wars och Pirates of the Caribbean.

Disney Illuminations Show

Efter en heldag i drömmarnas land avslutas kvällen med en oförglömlig ljusfest som lyser upp himlen. Upplev värmen med karaktärerna från Frost, bli förundrad av den eviga historien om Lejonkungen och låt dig transporteras genom en värld full av de förunderliga historierna om Star Wars och Pirates of the Caribbean.


Knapp
Attraktioner för alla åldrarOavsett om du vill ha en adrenalinkick eller fördjupa dig i Disneys fantastiska värld, finns det en attraktion för just dig. På Disneyland® Paris kan du både skapa och återuppleva oförglömliga minnen i de temabaserade attraktionerna. Ta en tur och upptäck de gömda skatterna i “Indiana Jones™ and the Temple of Peril”, flyg på nya äventyr tillsammans med Dumbo i “Dumbo the Flying Elephant” eller möt de vilda piraterna i “Pirates of the Caribbean”.

Attraktioner för alla åldrar

Oavsett om du vill ha en adrenalinkick eller fördjupa dig i Disneys fantastiska värld, finns det en attraktion för just dig. På Disneyland® Paris kan du både skapa och återuppleva oförglömliga minnen i de temabaserade attraktionerna. Ta en tur och upptäck de gömda skatterna i “Indiana Jones™ and the Temple of Peril”, flyg på nya äventyr tillsammans med Dumbo i “Dumbo the Flying Elephant” eller möt de vilda piraterna i “Pirates of the Caribbean”.


Knapp

Dumbo The Flying Elephant 950X600


“Avengers: Power the Night” – från 28 januari till 8 maj 2023En helt ny “Avengers: Power the Night”-drönarshow kommer lysa upp himlen varje natt på Walt Disney Studios Park®, från och med 28 januari till 8 maj 2023.

“Avengers: Power the Night” – från 28 januari till 8 maj 2023

En helt ny “Avengers: Power the Night”-drönarshow kommer lysa upp himlen varje natt på Walt Disney Studios Park®, från och med 28 januari till 8 maj 2023.


“Disney Dreams!” från 12 april 2023 Som slutspurt på parkens 30-årsjubileum, kommer den otroliga “Disney Dreams!”-showen komma tillbaka! Showen är en de mest uppskattade showerna sedan parken öppnade och kommer från 12 april 2023 åter förundra gästerna varje natt på Disneyland.

“Disney Dreams!” från 12 april 2023

Som slutspurt på parkens 30-årsjubileum, kommer den otroliga “Disney Dreams!”-showen komma tillbaka! Showen är en de mest uppskattade showerna sedan parken öppnade och kommer från 12 april 2023 åter förundra gästerna varje natt på Disneyland.


Knapp
Återöppnandet av ‘it’s a small world’ – Våren 2023Efter att ha varit stängt för renovering öppnar en av Disneyland Paris främsta familjeattraktioner igen under våren 2023. I hjärtat av Fantasyland kommer gäster i alla åldrar åter kunna åka på en underbar båttur som du inte får missa.

Återöppnandet av ‘it’s a small world’ – Våren 2023

Efter att ha varit stängt för renovering öppnar en av Disneyland Paris främsta familjeattraktioner igen under våren 2023. I hjärtat av Fantasyland kommer gäster i alla åldrar åter kunna åka på en underbar båttur som du inte får missa.


Knapp
“Pixar: We Belong Together” – börjar sommaren 2023Under sommaren 2023 kommer en helt ny show som heter “Pixar: We Belong Together” att möta Walt Disney Studios Parks gäster, som bjuds in att följa med på ett musikaliskt äventyr på Studioteatern tillsammans med deras favoriter från Pixar. Under denna show, som kombinerar högkvalitativ teknologi, ljuseffekter, koreografi och ikoniska sånger. Gäster kommer kunna se hur musik och vänskap för oss samman.

“Pixar: We Belong Together” – börjar sommaren 2023

Under sommaren 2023 kommer en helt ny show som heter “Pixar: We Belong Together att möta Walt Disney Studios Parks gäster, som bjuds in att följa med på ett musikaliskt äventyr på Studioteatern tillsammans med deras favoriter från Pixar. Under denna show, som kombinerar högkvalitativ teknologi, ljuseffekter, koreografi och ikoniska sånger. Gäster kommer kunna se hur musik och vänskap för oss samman.


Nya produkter i butiker och restaurangerUtöver 30-årsjubileumsprodukterna, kommer snart en helt ny uppsättning med produkter dedikerade till 30-årsjubileets slutspurt att finnas tillgängliga i butikerna. På Disney Village® kommer snart en engelsk pubinspirerad restaurang att finnas tillgänglig när King Ludwig’s Castle blir The Royal Pub. Den kommer drivas av Groupe Bertrand, en av parkens mest erfarna partners som också har andra resturanger i Disney Village och i Paris. Här kommer det bästa från det engelska köket att serveras. Rosalie, ett traditionellt fransk brasserie, kommer också öppna i Disney Village i slutet av 2023.

Nya produkter i butiker och restauranger

Utöver 30-årsjubileumsprodukterna, kommer snart en helt ny uppsättning med produkter dedikerade till 30-årsjubileets slutspurt att finnas tillgängliga i butikerna. På Disney Village® kommer snart en engelsk pubinspirerad restaurang att finnas tillgänglig när King Ludwig’s Castle blir The Royal Pub. Den kommer drivas av Groupe Bertrand, en av parkens mest erfarna partners som också har andra resturanger i Disney Village och i Paris. Här kommer det bästa från det engelska köket att serveras. Rosalie, ett traditionellt fransk brasserie, kommer också öppna i Disney Village i slutet av 2023.


Knapp

Och de nuvarande 30-årsjubileumseventen kommer fortsätta vara tillgängliga till 30 september 2023
Utöver alla nya event, kommer gäster fortfarande kunna uppleva alla sina 30-årsjubileumsfavoritevents fram till 30 september 2023, bland annat:
- “Dream… and Shine Brighter!”-showen
- “Disney D-Light”-kvällsshowen
- De unika Gardens of Wonder-utställningarna
- Limited edition-souvenirer dedikerade för 30-årsjubileet för Disneyland Paris. 
- God mat och dryck tillredd för just detta tillfälle
 

Och de nuvarande 30-årsjubileumseventen kommer fortsätta vara tillgängliga till 30 september 2023

Utöver alla nya event, kommer gäster fortfarande kunna uppleva alla sina 30-årsjubileumsfavoritevents fram till 30 september 2023, bland annat:

- “Dream… and Shine Brighter!”-showen

- “Disney D-Light”-kvällsshowen

- De unika Gardens of Wonder-utställningarna

- Limited edition-souvenirer dedikerade för 30-årsjubileet för Disneyland Paris. 

- God mat och dryck tillredd för just detta tillfälle

 Marvel Avengers Campus
Slutspurten av 30-årsjubileet är också ett bra tillfälle för gäster att upptäcka Marvel Avengers Campus, det helt nya temalandet i Walt Disney Studios Park, och dyka mitt in i all action tillsammans med Marvelsuperhjältarna. Här kan man uppleva spännande äventyr, häftiga attraktioner, som Spider-Man WEB Adventure och Avengers Assemble: Flight Force. 
 
Rekryter får möjlighet att spela en aktiv roll tillsammans med Marvelsuperhjältar, bland annat Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man och nya superhjältar som Shuri, i hennes Black Panther-utrustning. 
Med sina spektakulära och oväntade möten, temarestauranger och butiker där rekryter kan förse sig med högteknologiska tillbehör - Marvel Avengers Campus erbjuder en komplett helhetsupplevelse. 

Marvel Avengers Campus

Slutspurten av 30-årsjubileet är också ett bra tillfälle för gäster att upptäcka Marvel Avengers Campus, det helt nya temalandet i Walt Disney Studios Park, och dyka mitt in i all action tillsammans med Marvelsuperhjältarna. Här kan man uppleva spännande äventyr, häftiga attraktioner, som Spider-Man WEB Adventure och Avengers Assemble: Flight Force. 

 

Rekryter får möjlighet att spela en aktiv roll tillsammans med Marvelsuperhjältar, bland annat Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man och nya superhjältar som Shuri, i hennes Black Panther-utrustning. 

Med sina spektakulära och oväntade möten, temarestauranger och butiker där rekryter kan förse sig med högteknologiska tillbehör - Marvel Avengers Campus erbjuder en komplett helhetsupplevelse. 


Knapp
Sembos Topp 5 favoritattraktionerBig Thunder MountainEn härlig berg och dalbana i Frontierland där du slungas mellan bergväggar i sann gruvanda. 
Crush´s CoasterEn riktigt magkittlande upplevelse i Nemos värld. Du hittar den i Walt Disney Studio Park.
The Twighlight Zone Tower of TerrorHar du modet att gå in i Tower of Terror och uppleva hårresande fasor? Övervinn dina rädslor i denna läskiga attraktion i Walt Disney Studio Park.
Pirates of the CaribbeanGlid igenom Kapten Jack Sparrow värld full av folkfest och piratplundringar.
RatatouilleI denna välgjorda attraktion krymper du till en mus storlek och får uppleva en kväll i den populära restaurangen.Passa på att även gå in i Sleaping Beauty Castle och känn dig som en riktig prinsessa, eller ta dig till Adventure Isle som blir ett äventyr för hela familjen med korsande hängbroar, smala stigar och kusliga grottor.

Sembos Topp 5 favoritattraktioner

Big Thunder Mountain
En härlig berg och dalbana i Frontierland där du slungas mellan bergväggar i sann gruvanda.

Crush´s Coaster
En riktigt magkittlande upplevelse i Nemos värld. Du hittar den i Walt Disney Studio Park.

The Twighlight Zone Tower of Terror
Har du modet att gå in i Tower of Terror och uppleva hårresande fasor? Övervinn dina rädslor i denna läskiga attraktion i Walt Disney Studio Park.

Pirates of the Caribbean
Glid igenom Kapten Jack Sparrow värld full av folkfest och piratplundringar.

Ratatouille
I denna välgjorda attraktion krymper du till en mus storlek och får uppleva en kväll i den populära restaurangen.

Passa på att även gå in i Sleaping Beauty Castle och känn dig som en riktig prinsessa, eller ta dig till Adventure Isle som blir ett äventyr för hela familjen med korsande hängbroar, smala stigar och kusliga grottor.


Knapp