Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Trelleborg-Sassnitz med Stena Line
Trelleborg-Sassnitz med Stena Line

H22 Familjekul 950X760 1


Familjekul
Samla familjen och slå följe med H22:s City Expos fyra superhjältar Eldar, Blybba, Larve och Vinda. De kommer visa dig vägen till spännande aktiviteter och upplevelser som roar alla med barnasinnet kvar - gamla som unga. Upptäck alla lekplatser i Helsingborg, prata med en riktig robot, ta körkort i hållbarhet eller kryp in i dinosauriens gap. Hör ni en tiger som ryter i Djungellekplatsen? Helt rätt. På den helt nya lekplatsen i Oceanhamnen här får du använda alla sinnen. Här kommer också det nya Havoteket finns där du får dykan ner i havets spännande - och för oss livsviktiga värld. Klappa havets djur i klappakvariet och lär dig mer om det fascinerande livet under ytan.Under H22 City Expo är det endast din fantasi som sätter gränser. Släpp allt runtomkring för en stund och låt dig inspireras av barns fria tankegångar, kreativa lösningar och lustfyllda sätt att se på livet, hemmet och staden. En fantastisk möjlighet att få spendera tid med ditt barn på deras villkor.Boka familjens roligaste semester till Helsingborg idag!
 
LÄS MER OM UPPLEVELSER INOM FAMILJEKUL

Familjekul

Samla familjen och slå följe med H22:s City Expos fyra superhjältar Eldar, Blybba, Larve och Vinda. De kommer visa dig vägen till spännande aktiviteter och upplevelser som roar alla med barnasinnet kvar - gamla som unga.

Upptäck alla lekplatser i Helsingborg, prata med en riktig robot, ta körkort i hållbarhet eller kryp in i dinosauriens gap. Hör ni en tiger som ryter i Djungellekplatsen? Helt rätt. På den helt nya lekplatsen i Oceanhamnen här får du använda alla sinnen. Här kommer också det nya Havoteket finns där du får dykan ner i havets spännande - och för oss livsviktiga värld. Klappa havets djur i klappakvariet och lär dig mer om det fascinerande livet under ytan.

Under H22 City Expo är det endast din fantasi som sätter gränser. Släpp allt runtomkring för en stund och låt dig inspireras av barns fria tankegångar, kreativa lösningar och lustfyllda sätt att se på livet, hemmet och staden. En fantastisk möjlighet att få spendera tid med ditt barn på deras villkor.

Boka familjens roligaste semester till Helsingborg idag!

 

LÄS MER OM UPPLEVELSER INOM FAMILJEKUL


Inspirationsturer